Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@14:13:22 GMT

نمازی که فرشتگان2بار حساب میکنند!

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۰۰۲۷۹

در اهمیت نماز‌های یومیه آیات و روایات فراوانی داریم اما یکی از نماز‌ها بیش از بقیه سفارش شده است. ناطقان: در اهمیت اقامه نماز صبح روایت بسیار زیادی از اهل‌بیت(ع) آمده است و حتی در برخی از آیات قرآن هم به اقامه نماز در هنگام فجر اشاره شده است.

یکی از این آیات آیه ۷۸ سوره مبارکه اسراء است که در آن نماز صبح نمازی عنوان شده که توسط فرشتگان مورد مشاهده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



أَقِمِ الصَّلَوةَ لِدُلُوکِ الشَّمْسِ إِلَى‏ غَسَقِ الَّیْلِ وَقُرْءَانَ الْفَجْرِ إِنَّ قُرْءَانَ الْفَجْرِ کَانَ مَشْهُوداً

ترجمه

نماز را به هنگام بازگشت خورشید (به سمت مغرب) تا تاریکى شب، بپادار، و همچنین قرآنِ سپیده‏‌دمان را. همانا (قرائت) قرآن (به هنگام) فجر (در نماز صبح) مورد مشاهده (فرشتگان) است.

نکته‌ها

«دلوک»، هنگامى است که خورشید از وسط آسمان روبه مغرب میل مى‌‏کند که زوال نامیده مى‏‌شود، و وقت نماز ظهر و عصر است. و «غَسق اللیل» وقت نماز مغرب و عشاست که تاریکى، فراگیر مى‏‌شود و «فجر»، وقت نماز صبح است.( تفسیر اطیب‏‌البیان)


امام صادق‏ علیه‌السلام مى‏‌فرماید: اوّلین نمازى که واجب شد نماز ظهر بود و آنگاه این آیه را تلاوت فرمودند.(اصول کافى، ج‏3، ص 275)

در روایت دیگرى آمده است: اگر نماز صبح در اوّل فجر اقامه شود، فرشتگان شب و روز هر دو آن را ثبت مى‏‌کنند.(اصول کافى، ج‏3، ص 275) و «مشهود» بودن نماز صبح نیز ممکن است به همین معنا باشد. یعنى هر دو گروه فرشتگان آن را مشاهده کرده و بر آن گواهى مى‏‌دهند. تفسیر‌المیزان.

پیام‌ها

معیار شناخت اوقات در اسلام، طبیعى است به نحوى که قابل فهم و درک همه کس در همه جا و همیشه باشد. «لدُلوک الشمس، غَسَق اللیل، الفجر»

برنامه‏‌هاى دینى، زمان‏‌بندى شده است. «لدُلوک الشمس الى غَسَق اللیل»

نماز تنها عبادتى است که به نام «قرآن» توصیف شده است. «قرآن الفجر»

قرآن و تلاوت آن در نماز، محور اصلى است. «قرآن الفجر»(179)

در میان نمازها، نماز صبح جایگاه ویژه‏اى دارد. «اِنّ قرآن الفجر کان مشهوداً»

پیامبرصلى الله علیه وآله فرمود: «لاصلوة الاّ بقرآن». (کنزالعمّال، ح 19698) منبع: فارس برچسب ها: امام صادق ، نماز ، سوره مبارکه اسرا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: امام صادق نماز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۰۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه حساب لینکدین خود را برای همیشه حذف کنیم؟

درحالی‌که فرآیند ثبت‌نام در لینکدین بسیار ساده است، اما شاید همه با نحوه حذف آن آشنایی نداشته باشند. در این مطلب از سری آموزش‌های مربوط به شبکه اجتماعی لینکدین، به شما آموزش می‌دهیم که «چگونه اکانت لینکدین خود را حذف کنیم» و نکات کلی که باید هنگام حذف حساب خود به آن‌ها توجه داشته باشید را آورده‌ایم.

نکاتی که پیش از دیلیت اکانت لینکدین باید به آن‌ها توجه داشت

به گزارش دیجیاتو، لینکدین محبوب‌ترین شبکه اجتماعی متمرکز بر کسب‌و‌کار‌ها است و برای استخدام‌کنندگان و افرادی که به‌دنبال شغل هستند، قابلیت‌های متفاوتی را ارائه می‌کند. پیش از اینکه به سراغ آموزش حذف اکانت لینکدین برویم، بهتر است چند نکته کوتاه را به خاطر داشته باشید:

با حذف اکانت لینکدین خود، تمام کاربرانی که با آن‌ها در تعامل هستید را نیز از دست خواهید داد.

پس از اینکه اکانت لینکدین خود را حذف کردید، حساب شما دیگر در نتایج جستجو دیگران نمایش داده نخواهد شد.

همچنین پیش از حذف اکانت خود، بهتر است اشتراک پریمیوم لینکدین خود را غیرفعال کنید.

چگونه اکانت لینکدین را حذف کنیم؟

هم از طریق کامپیوتر و هم از طریق گوشی می‌توانید نسبت به دیلیت اکانت لینکدین اقدام کنید. در ادامه راهنمای مربوط به هر دو روش را آورده‌ایم.

دیلیت اکانت لینکدین با کامپیوتر

برای حذف اکانت لینکدین خود از طریق کامپیوتر، ابتدا از صفحه اصلی این شبکه اجتماعی روی تصویر پروفایل خود در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید و گزینه Setting & Privacy را انتخاب کنید.

در صفحه بازشده، از قسمت Account preferences که به‌طور پیش‌فرض نمایش داده می‌شود، به بخش «Account management» بروید و روی «Close account» (آخرین گزینه موجود) کلیک کنید.

سپس پیغامی برای شما نمایش داده خواهد شد که در آن باید روی گزینه Continue ضربه بزنید.

در پیغام بعدی، باید دلیل حذف اکانت خود را مشخص کنید و سپس روی دکمه Next کلیک کنید.

درنهایت، نیاز است تا یک بار رمزعبور حساب خود را وارد کنید و سپس اکانت لینکدین شما برای همیشه حذف خواهد شد.

دیلیت اکانت لینکدین با گوشی

برای دیلیت اکانت لینکدین با گوشی نیز باید مراحل زیر را دنبال کنید.

ابتدا اپلیکیشن LinkedIn را باز کنید و روی تصویر پروفایل خود ضربه بزنید تا منوی کنار صفحه نمایش داده شود. از پایین این منو، روی Settings ضربه بزنید تا وارد تنظیمات اپلیکیشن شوید.

از بخش تنظیمات، گزینه Account preferences را انتخاب کنید.

اگر به پایین صفحه بروید، گزینه Close Account را مشاهده خواهید کرد.

ادامه مراحل مانند قبل است و باید دلیل حذف اکانت خود را مشخص کنید و سپس رمز عبورتان را وارد کنید. همچنین روند حذف اکانت در گوشی‌های اندرویدی و iOS یکسان است.

چگونه اکانت حذف‌شده لینکدین را برگردانیم؟

اگر می‌خواهید حساب بسته‌شده لینکدین خود را بازیابی کنید، می‌توانید طی دو هفته اول پس از حذف اکانت خود این کار را انجام دهید. درواقع پس از ۱۴ روز، لینکدین حساب کاربری و تمام اطلاعات ذخیره‌شده شما را برای همیشه حذف می‌کند.

برای فعال‌سازی مجدد حساب لینکدین خود، باید مراحل زیر را دنبال کنید:

لینک ارسال‌شده به ایمیل خود پس از حذف اکانت را باز کنید یا با آدرس ایمیل و رمز عبور خود، نسبت به ورود به لینکدین اقدام کنید.

گزینه «Reactivate» را انتخاب کنید. لینکدین در این مرحله برای شما ایمیلی ارسال می‌کند که در آن می‌توانید تأیید کنید که می‌خواهید حساب بسته‌شده خود را بازیابی کنید.

جمع‌بندی

حذف اکانت لینکدین به همین سادگی است و حتی همان‌طور که گفتیم، پس از انجام این کار نیز دوباره می‌توانید آن را در دسترس قرار دهید. البته باید به این موضوع نیز اشاره کرد که برخی از اطلاعات پروفایل شما، مانند گروه‌ها، دنبال‌کنندگان شما، دعوت‌نامه و تأییدیه‌ها پس از بازیابی حساب، دوباره در دسترس قرار نمی‌گیرند؛ بنابراین بهتر است، پیش از حذف حساب خود، بیشتر روی این موضوع فکر کنید.

دیگر خبرها

  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • حکم نماز و استفاده از غذا در خانه کسی که خمس نمی‌دهد
  • چگونه حساب لینکدین خود را برای همیشه حذف کنیم؟
  • اقامه نماز بر پیکر مطهر شهید «مرتضی غلامی» در گناوه
  • اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه در فارس
  • اراده‌ای قوی برای ادای نماز + فیلم
  • اولین نماز جمعه در «فرومد» اقامه شد
  • خطبه‌های نماز جمعه تهران آغاز شد
  • آیا فرشتگان می توانند کاری غیر از عبادت را در پیش گیرند؟
  • اقامه نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان